Támogassa Ön is 2000 Ft-tal a fiatal tehetségek pályaindulását!  Ezer tehetségbarát honfitársunk adományaiból közösen megteremthetjük tíz fiatal támogatásának lehetőségét!

Read More

A felfedezett fiatal tehetségek pályájának indulását támogatja a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács „Felfedezettjeink” pályázata, melyet először 2010-ben hirdettünk meg.

Az első alkalommal három fiatal tehetség, Domoszlai Edit balerina, Szőke Noémi szaxofonista, és Vidákovich Sámuel grafikus, a Pécsi  Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium Tehetségpontjának diákjai nyertek el fejenként 200 ezer Ft támogatást. Az összeget   2012 márciusáig használhatják fel tehetségük kibontakoztatása érdekében a Tehetségpont megítélése szerint szükséges célokra. Első  alkalommal a pályázat keretösszegét a szervezetünkhöz eljuttatott 1%-os felajánlások és saját forrásaink képezték, így összesen 600  ezer Ft állt rendelkezésünkre.


A felfedezett ifjú tehetségeknek szóló pályázatunkat 2011-ben is szeretnénk meghirdetni. Célunk, hogy a keretösszeget a hazai tehetségbarátok adományai révén 2 millió Ft-ra emeljük, és legalább tíz felfedezett tehetség támogatására nyíljon mód ezúttal nemcsak a művészetek, hanem a műszaki és természettudományok, a kétkezi szakmák és a sport területén is. Ezért  gyűjtőakciót hirdetünk „Adj egy Tálentumot” címmel.

Ha Ön is hozzá kíván járulni a „Felfedezettjeink” pályázat sikeréhez, kérjük, 2000 Ft átutalásával járuljon hozzá a fiatal tehetségek pályaindulását támogató akciónkhoz. Ezer tehetségbarát honfitársunk adományaiból közösen megteremthetjük tíz fiatal támogatásának lehetőségét!
    

Az adományokat 
a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége 

OTP Bank 11705008-29902695-00000000 
számú számlájára várjuk. 

A közlemény rovatban kérjük, 
tüntesse föl az akció címét: 
„Adj egy Tálentumot!”

A beérkezett összeg és a szervezetünknek juttatott 1%-os adományok terhére 2011. október 15-én közzé tesszük a „Felfedezettjeink” pályázat felhívását honlapunkon és a sajtóban. A pályadíjakat hagyományainkhoz híven a 2012. évi Országos Tehetségnapon adjuk át, ahol a tavalyi évben díjazott három fiatal beszámol a támogatás felhasználásáról. Amennyiben szívesen részt vesz majd a díjátadón, és szeretne a tehetségek támogatásával kapcsolatban információkat kapni, kérjük, csatlakozzon a Tehetségbarátok Köréhez!

A kampány Facebook oldala

Forrás: http://geniuszportal.hu/content/adj-egy-talentumot-tehetsegeknek